Korvataan presidentin virka Joulupukilla

Tiedot

Korvataan presidentin virka Joulupukilla

Napapiirillähän käyvät jo nyt ulkomaalaiset politiikot valokuvaamassa itsensä Joulupukin kanssa hänen kammarillaan, joka on auki 365 päivää vuodessa. Vierailu Joulupukin luona on ilmaista ja Joulupukki Suomen virallisena "kuninkaana" ei maksa mitään Suomen veronmaksajille.

Sivusto: http://www.santaclauslive.com
Sijainti: Napapiiri, Rovaniemi
Jäsenet: 4
Uusimmat tapahtumat: Marras 4, 2011

Keskustelufoorumi

Mitä kuka häh! 5 vastausta 

Ilmeisesti tämä kansa on jo saanut niin kovin takkiinsa, ettei kukaan enää viitsi tällaisia presidentinvaalejakaan tosissaan ottaa.

Aloittaja: Kaija Olin-Arvola. Viimeisin vastaus jäseneltä JarmoJTuokko Marras 2, 2011.

Kommenttitaulu

Kommentoi

Sinun tulee olla Korvataan presidentin virka Joulupukilla -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

JarmoJTuokko kommentoi_ 2. marraskuu 2011 21:06

"Joulumaa on ihmismielen onnen valtakunta..."

Joulumaan (ent. Suomi) on vapautettava koko maailma...

Kaj Kaskuberg kommentoi_ 2. marraskuu 2011 19:32
Teemun huomio pitää paikkansa. Joulupukki on ollut olemassa Suomessa pitempään kuin pressat, joita voi pitää uutena ilmiönä, sillä tämä perinne ole ehtinyt täyttää vielä edes sataa vuotta.
JarmoJTuokko kommentoi_ 1. marraskuu 2011 23:00

http://www.youtube.com/watch?v=yJbqEwgw1lE&feature=related

Joulupukki, Pakkasukko ja Santa Loosi = Uusi pyhä triumviraatti

Vanhat joululaulut kunniaan ja yksi niistä Suomen uudeksi kansallislauluksi!

Teemu Jaakko Kokko kommentoi_ 1. marraskuu 2011 19:45
Back to basic!Joulupukki on sitäpaitsi ollut olemassa,pidempään kun Suomessa on ollut pressoja!Joten ratkaisu on sinällään looginen.Kannatetaan!
JarmoJTuokko kommentoi_ 1. marraskuu 2011 15:19
Äänestän, sanoi valkopartainen parraton pukki, Kaitsua pressaks ja Kaijaa maanemakoksi.
Kaj Kaskuberg kommentoi_ 1. marraskuu 2011 13:41

Joulupukki Suomen seremoniallisena valtionpäämiehenä on jo valmiiksi tunnettu Japanissa, Kiinassa, Singaporessa, Hong Kongissa, Australiassa, Italiassa, Puolassa, Saksassa, Espanjassa, Unkarissa, Englannissa jne.

Rovaniemen pukkihan käy puhumassa japania Japanissa, puolaa Puolassa ja unkaria Unkarissa. Huomattavasti kielitaitoisempi kuin Niinistö, Väyrynen, Soini, Lipponen, Haavisto tai Biutbaut.

Kun presidentistä on tehty seremoniamestari, niin miksi ei valittaisi virkaan henkilö, joka voi sen pitää seuraavat monta sataa vuotta? Ei tarvitsisi järjestää näennäisdemokraattisia presidenttivaaleja joka kuudes vuosi.

Kaija Olin-Arvola kommentoi_ 1. marraskuu 2011 13:28
Jotenkin tuntuu, että tämä kansa on jo saanut niin kovin takkiinsa, ettei tämmöisiä presidentin vaalejaan kohta kukaan jaksa tosissaan ottaa.
JarmoJTuokko kommentoi_ 1. marraskuu 2011 08:02
Kuvasta päätellen sulla on jo oma lehmä ojassa... oma parta rinnuksilla.
Kaj Kaskuberg kommentoi_ 1. marraskuu 2011 00:15

Niin, kekreihin liittyi tuhmien rankaiseminen, vaikka Joulupukki kyllä käsitetäänkiin nykyisin positiiviseksi hahmoksi, joka on kaukana juuri palkitun suomalaisen "Rare Exports" elokuvan suomalaisesta historiallisesta joulupukista.

Pääministerin virkaa Joulupukki ei pysty kaventamaan. Oten sen esille vain huomauttaakseni, ettei Suomen presidentillä ole enää mitään todellista valtaa. Viimeisten kahdentoista vuoden aikana Suomen presidentistä on tullut munaton keulakuva.

Joulupukin etuna on se, että hän ei ole vain yksi henkilö, vaan rooli, johon voidaan pukea useita ihmisiä samanaikaisesti. Siksi mitään todellista yhteiskunnallista valtaa ei koskaan keskittyisi Joulupukille.

JarmoJTuokko kommentoi_ 31. lokakuu 2011 21:57

Miten joulupukki kaventaisi pääministerin valtaa? Varmaa on, että joulupukin "virallistaminen" kävisi veronmaksajien kukkarolle. Kuten kunigasvallan osalta on käynyt: "vallaton" monarkia se vasta veronmaksajille kalliiksi käy.

Sen sijaan presidentin titteli voitaisiin korvata suomalaiskansallisen joulupukin tittelillä. Samalla virkaan yhdistettäisiin Korkeimman oikeuden presidentin virka. Suomen tasavallan joulupukin tärkeinpänä tehtävänä olisi antaa "kakkua" lahjaksi epärehellisille poliitikoille.

 

Jäsenet (3)

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot