Tiedot

Koirien ystävät

kokemuksia koirista ja niiden omistajista.

Sivusto: http://www.koirat.com/
Sijainti: suomi
Jäsenet: 16
Uusimmat tapahtumat: Helmi 15, 2014

rotuja

chihuahua

siperian haski

kultainen noutaja (Pentu)

karjalan karhu koira

berninpaimenkoira

keeshond

Affen pinseri

Lhasa apso

Azawakh

keskikokoinen villakoira

portugalinvesikoira

englantilainen bulldokki

ranskan bulldokki

Länsigöötanmaanpystykorva

Kommenttitaulu

Kommentoi

Sinun tulee olla Koirien ystävät -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Seppo Roth kommentoi_ 27. kesäkuu 2013 11:53

Ylläpidon tiedote: Hei, koirarotujen kuvagalleriassa olevasta Kleinspitz-kuvasta tuli reklamaatio, että kuvan käyttöön ei ole oikeuksia. Siksi olen poistanut ko. kuvan galleriasta. terv. Seppo Roth 

Seppo Muurinen kommentoi_ 7. tammikuu 2013 20:01

Kovin hiljaista täällä tuntuu olevan mutta jos mennyt kesä sulattaisi jäätyneet järvet avoimiksi virtaaviksi vesiksi - kohden tulevaa kesää - niin kuvakin elää silloin ajassaan.

Seppo Muurinen kommentoi_ 7. tammikuu 2013 19:57

P-M Lifländer kommentoi_ 5. marraskuu 2011 20:14

Heippa kaikki koirien ystävät pitkästä aikaa! Mulla ei ole omaa koiraa,mutta hoitelen aina naapurin musteja jos on tarvis. Mm yksi Ylämaan terrieri on meikän hyvä frendi, tulee aina hakemaan koiran keksejä multa kun näkee hississä.

Meillä päin asuu todella paljon kaikenlaisia koiria.Hyvin ne kerrostaloonkin sopeutuvat.Tärkeintä on hyvä hoito ja paljon rakkautta ja liikutaa ja ruokaa.

Siellä missä rakkaat ihmiset asuvat, siellä on koirankin koti.

JarmoJTuokko kommentoi_ 1. marraskuu 2011 13:01
Koirat ovat kivoja. Erityisesti maaseudulla, kaupungissa ne ovat tulleet liiaksi muotiin. Kerrostaloasunto ei ole "ihmisarvoinen" paikka pitää samanaikaisesti montaa koiraa.
Pekka Kämäräinen kommentoi_ 17. helmikuuta 2011 01:52
Minulla oli muutama vuosi sitten kaksi koiraa joista toinen oli lähes pystykorva ja sen lapsi, myös tyttö, sarjaa isäkin on koira. Tein niille ison häkin ja kunnon kopin ,oikein eteisellä ja ikkunalla. Kävimme metsällä yhdessä, riemastuttavia hetkiä oli lähteä noiden huiskahäntien kanssa metsään missä ne saivat vapaasti toteuttaa omaa luontoaan. Oltakoon metsästyksestä mitä mieltä tahansa niin ne ainakin rakastivat sitä. Minulla oli haulikko lähinnä rekvisiittana, toki ammuin joskus niiden suurella vaivalla esiinkaivaman jäniksen tai ylösajaman linnun. Ne olivat mehtäkoiria. Pitivät loistavasti yhteyttä, haravoivat satojen metrien alueella edessä ja välillä kävivät paikallistamassa minut. Jos saalista saimme, se oli yhteinen. Emme koskaan lähteneet tappamaan, lähdimme metsälle. Voi kuinka minulla on noita rehveleitä ikävä!
Hanna Era kommentoi_ 3. tammikuu 2011 03:16
Iitu on siitä kiltti koira, että se tekee mitä vaan, jos tietää, että palkinnoksi heitetään palloa. Sehän sillä kuvaamishetkelläkin on suussaan. :D
matti meikäläinen kommentoi_ 2. tammikuu 2011 12:55
Monet koirat erityisesti haskit tykkäävät vetämisestä.Vaikka se raskaalta näyttäisikin:) jos se käy liaan raskaaksi koira vain lopettaa.
Hanna Era kommentoi_ 30. joulukuu 2010 13:59


Tällaisia talviharrastuksia meillä touhuttiin viime kevättalvella. Samanlaisiin hommiin on tarkoitus ryhtyä, jahka tuo vetokoira toipuu leikkauksestaan. Joulupukki toi niin hienon pulkan, että siinä sopii lapsukaisen olla kyydissä ja koiran vetää topakasti. :)
P-M Lifländer kommentoi_ 15. marraskuu 2010 21:45
Ihania kuvia ja tarinoita Pekka,kiitos niistä. Muillekin kaikille kiitos kivoista kuvista ja jutuista. Terkkuja kaikilta Herttoniemen koirilta, täällä niitä riittää,tuntuu,että jokaisella on kaksi.Mulla on uusi 9 kk vanha keskikokoinen villakoiraystävä Pupi. Oikein villi poika. Hauskaa marraskuun jatkoa kaikille koiraihmisille.
 

Jäsenet (15)

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot