Tiedot

JOKU MUU Eduskuntaan 2011

Tolkku takaisin suomalaiseen politiikkaan. Päätösvalta takaisin äänioikeutetuille.

Jäsenet: 11
Uusimmat tapahtumat: Huhti 7, 2016

Keskustelufoorumi

JOKU MUU kunnanvaltuutetuksi 2012 1 vastaus 

Aloittaja: Kaj Kaskuberg. Viimeisin vastaus jäseneltä Pentti Olavi Harinen Maalis 25, 2012.

JOKU MUU presidentiksi 2012? 4 vastausta 

Aloittaja: Kaj Kaskuberg. Viimeisin vastaus jäseneltä Martin latimeri Tammikuun 29, 2012.

Ketä kiinnostaa vaikuttaminen? 4 vastausta 

Aloittaja: Eagles fly singly. Viimeisin vastaus jäseneltä JarmoJTuokko Loka 4, 2011.

Kommenttitaulu

Kommentoi

Sinun tulee olla JOKU MUU Eduskuntaan 2011 -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Anneli Tuulikki Laine kommentoi_ 7. huhtikuu 2016 10:46

Edustajiemme tulee kaiken aikaa kuulla työnantajiensa äänestäjien toiveita, -huomioida,käyttää asiantuntijoita,-o b j e k t i i v i s ia-,jolllaisia hyvät asiantuntijat,(Määrynlaisten lausuntojen toivossa tilatut ja toivotusti niitä antavat eivät sellaisia ole.Lausunnot ovat kalliita,ja tietenkin raha houkuttelee, mutta luulisi tutkijan moraalin ja kunnianhimon vaativan vallan muut,-kuten tekeekin useimmiten.Miksei kuunnella tasapuolisesti-, vaan valitaan ne itselle mieluisat, sitten tehdään päätöksiä toivotunlaisten lausuntojen mukaisesti. Korvaamatonta tuhoa ja tuhlausta, ajattelen äänestäjänä.  

JarmoJTuokko kommentoi_ 4. lokakuu 2011 07:28
Jos Soini ei olisi käytettävissä, tehtävä voitaisiin ulkoistaa vaikkapa Ahmadinejadille, joka aloittaisi pyhän sodan Suomen kansan puolesta.
Kaj Kaskuberg kommentoi_ 4. lokakuu 2011 00:43
JOKU MUU presidentiksi 2012?
Eagles fly singly kommentoi_ 5. helmikuuta 2011 13:49

Ryhmä, jossa on 14 jäsentä mutta tekoja enempi vähempi, vahvistaa ikiaikaista käsitystäni siitä, että mieluummin me suomalaiset annamme muiden huolehtia tekemisestä - tärkeistäkin - ja tulemme pyydettäessä paikalle, kun laakeriseppeleitä jaellaan ja voittoista riemuitaan. Mutta muuten mieluiten käännämme uuninpankolla kylkeä Ryysyrannan Joosepin tahdissa.

 

Ilman ruotsinkielistä vähemmistöämme olisimme edelleen osa Leningradin aluetta.

 

Voisivatko ne, jotka eivät halua muuta, kuin myydä omaa ehdokkuuttaan ja ne, jotka katsovat kuuluvansa kyljen kääntäjiin ystävällisesti irtisanoutua tästä ryhmästä. Katsotaan sitten montako jää jäljelle. Vai pitäisikö sittenkin järjestää BB.n tai vastaavan tosi-TV-ohjelman mukainen pudotuskilpailu tyyliin Suomen Master Mind?

Eagles fly singly kommentoi_ 31. tammikuu 2011 16:09

On ihanaa nähdä, että vielä on ihmisiä, jotka eivät ole uskoaan demokratiamme toimivuuteen menettäneet. Ja haluamatta liittyä ilonpilaajaksi... kyllä sen aika hoitaa.

 

Voi jospa olisin silloin joskus tiennyt ja kokenut saman minkä nyt, vähän vanhempana.

pekka raudasoja kommentoi_ 10. tammikuu 2011 02:15
Risto Nurkkala Uudeltamaalta, loistava vaihtoehto vaikka itse sanonkin =)
Pentti Olavi Harinen kommentoi_ 2. maaliskuu 2010 11:27
Kaitsu!

Et kai sinä oikeasti kuvittele, että me "erottaisiin" EU:sta. Muut tahot päättävät ja itse asiassa olemme nyt "suurta" eurooppaa, josta ei KUKAAN eroa, joka on tänne tullut? Tässä ei auta enää mikään. Suurimmat EU-vastustajat istuvat nyt itse siellä, että mitenkähän luulisit tämän junan kulkevan.
Kaj Kaskuberg kommentoi_ 18. helmikuuta 2010 21:30
Totalitäärinen Euroopan Unioni etenee niin kuvaa vauhtia, ettei meillä ole välttämättä enää toista mahdollisuutta vuoden 2011 vaalien jälkeen Suomen irroittamiseksi EU:sta ja kansanvallan palauttamiseksi.
Eagles fly singly kommentoi_ 17. helmikuuta 2010 08:25
Kiva idea. Miten mahtaisi toimia? Arvottu kansan edustajuus lisäisi ainakin tehottomuutta ja virkamiesvaltaa? Kun kohta 50% jättää äänestämättä, ja heistä suurinta osaa kansan edustaminen ilmeisesti evvk, miten mahtaisi olla motivaation laita? Eipä silti, eihän tuo Salovaarakaan tiennyt olevansa jonkun valiokunnan jäsen "toimittuaan" Arkadianmäellä yli 2 vuotta.

Suurin ongelma tässä ja näissä muissakin ideoissa tulee kuitenkin siitä, että niiden aikaansaaminen kuulu meidän kannalta konditionaalin puolelle. Pitäisi. Me tavikset emme kuitenkaan ole päättämässä muuta kuin oman äänemme käytöstä.

Ensin täytyy rytkytellä herranpelkoa ja vastuullista käytöstä puolueisiin JOKU MUUn massiivisella vaalivoitolla. Vasta sen jälkeen kun valta on poistettu puolueilta ja palautettu kansalaisille voidaan katsoa, mitä kansalaiset todella haluavat.
Kaj Kaskuberg kommentoi_ 17. helmikuuta 2010 02:00
Kansanedustajien valinta kuullostaa paremmalta kuin vaalit, sillä eihän kyse olisi enää äänestämisestä vaan valinnasta, joka tapahtuisi arpomalla.
 

Jäsenet (11)

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot