Mistä HOK-Elannon ja Royal Ravintoloiden välisessä "silakkasodassa" oiken on kyse? Helsingin sanomien uutisoinnista ja erityisesti sen otsikoinnista, saa käsityksen, että jotakin aivan erityistä olisi tapahtunut. 

http://www.hs.fi/kaupunki/a1460435078909?ref=a-luet-

Ravintola Salvella ei ole uutta omistajaa. HOK-Elanto on ja pysyy Salven omistajana ja HOK-Elanto voi siten harjoittaa omistamaansa liiketoimintaa sopivaksi katsomassaan kiinteistössä. Salve -nimikin on rekisteröity HOK-Elannon nimiin.

"Tarjouskilpailun voitti kymmeniä ravintoloita omistava Royal Ravintolat, joka sekin on kiinnostunut jatkamaan paikkaa nimenomaan Salvena."

Helsinki on täynnä kiinteistöjä, joissa on toiminut monen moista ravintolaa eikä pelkästään tilojen vuokraaminen anna oikeutta omia itselleen edeltäjien liiketoimintaa. Kiinnostusta hyvinkin saattaa olla. Esimerkiksi kansainvälinen hampurilaisbrändi on vähentänyt toimintaansa Suomessa eikä vielä kukaan tilalle tullut ole otaksunut jatkavansa toimintaa edeltäjänsä nimellä, ainakaan ilman korvausta.

Vaikuttaa siltä, että ravintolatilojen uusi haltija haluaa esiintyä Salven "perillisenä" pitääkseen vanhan asiakaskunnan itsellään. 

Lopullisen ratkaisun tekee HOK-Elannon jäsenistö, joka todennäköisesti äänestää jaloillaan aidon Salven puolesta uusiin toimitiloihin: HOK-Elanto ja Salven silakat ovat meidän!

Katselukerrat: 50

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot